Kontakti

THIRRJE PËR APLIKIM

për punë në projektet tona në Gjermani

Smart Home Europe po përjeton zgjerim në shtetet e Europës Perëndimore, veçanërisht në Gjermani, ku me urgjencë kërkojmë një numër të pacaktuar të punonjësve elektrik, fillimisht 50 vetë, për të ekzekutuar instalimin e infrastrukturës për karikimin e automobilave elektrik në të gjithë Gjermaninë.

Cilët punonjës kërkohen?

Elektricistë në shërbim të klientëve

me këto kushte:

 • Kualifikim shkollor i përfunduar si elektricist ose në elektroteknikë, elektronikë e ngjashëm
 • Patentë shoferi e vlefshme, të paktën klasa B
 • Motivim i lartë shërbimi dhe kënaqësi e shërbimit ndaj klientit
 • Përvojë në punën me pajisjet matëse VDE
 • Eksperiencë në fushën e instalimeve elektrike
 • Gatishmëri për punë të rastësishme dhe me qëndrime gjatë natës
 • Gjuha gjermane e shkruar dhe e folur mirë për komunikim me klientët dhe plotësim të dokumentacionit

Puna:

 • Ekzekutimi i infrastrukturës për karikimin e automobilave elektrik
 • Instalimi, riparimi dhe mirëmbajtja për:

Shtyllat elektrike dhe Wallboxet,

Matësit (orët) e rrymës elektrike,

Pajisjet elektrike

te klientët tanë në terren nëpër qytete. Klientët janë kryesisht komuna dhe prodhuesë të automobilave elektrik.

Ne ofrojmë:

 • Kontratë me viza pune;
 • Pagesë e bazuar në performancë;
 • Përdorim të automobilit zyrtar në shërbim;
 • Një smartfon dhe tablet për përpunimin e përditshëm të porosive;
 • Veshje të punës me cilësi;
 • Mundësi të trajnimeve të mëtejshme.

Ku nevojiten teknikët e shërbimit?

Stacionet e karikimit të automobilave elektrik EV Charger nevojiten në mënyrë primare në 9 qytete:

 • Hamburg
 • Berlin dhe rrethinë
 • Rajoni Rhein-Ruhr
 • Rajoni Köln dhe Bonn
 • Frankfurt
 • Stuttgart
 • München
 • Hannover
 • Nürnberg

Ju lutemi të aplikoni në këtë E-Mail:

info@smarthome-europe.net

ose na kontaktoni me telefon: +49 172 2154644

KONTAKTI DHE IMPRESSUM

 

 

Adresat:

 

Smart Albania

Rruga Frosina Plaku, Pallati 21, kati 1

1000 Tirana

QKB Certifikatë regjistrimi

NUIS: L91323036I

 

Smart Home Europe

ICK - Rr. Rexhep Mala 28A

10000 Prishtinë

ARBK Certifikatë e regjistrimit

Nr i biznesit: 810149345

 

 

Email:

info@smarthome-europe.net

info@smartalbania.eu

 

 

Telefon:

++355 674682795

++377 45714131