Ballina

një shtëpi që mendon vet

SMART HOME

 Zbulojeni sistemin revolucionar të Smart Home: digitalSTROM. digitalSTROM i rrjetëzon të gjitha aparatet elektrike, pulsantët dhe dritat përmes linjave ekzistuese të rrymës në një rrjet inteligjent. E gjithë kjo mund të kontrollohet fare thjeshtë nga pulsanti ose me komoditet nga PC, tableti a smartfoni ose fare ndryshe: me gjeste e me fjalë.

MERRNI KONTAKT


Adresa: ICK - Rr. Rexhep Mala 28A,

10000 Prishtinë

Telefon: +355 674682795

Telefon: +377 45714131

Email: info@smarthome-europe.net

ORARI

 

Paraprakisht sipas terminit.

 

 

Copyright © 2019 All Rights Reserved