Ballina

një shtëpi që mendon vet

SMART HOME

 Zbulojeni sistemin revolucionar të Smart Home: digitalSTROM. digitalSTROM i rrjetëzon të gjitha aparatet elektrike, pulsantët dhe dritat përmes linjave ekzistuese të rrymës në një rrjet inteligjent. E gjithë kjo mund të kontrollohet fare thjeshtë nga pulsanti ose me komoditet nga PC, tableti a smartfoni ose fare ndryshe: me gjeste e me fjalë.

TT

Teknologjia jonë mbështetet në mikrokompjutorin multifunksional, i cili secilën pajisje e bën me inteligjencë dhe të aftë për t´u rrjetëzuar. Kështu, secili mjedis banimi dhe pune shndërrohet në aset inteligjent dhe të aftë për të menduar e komunikuar vet.

RRETH NESHSmart Home Europe doli nga projekti Smart Albania - Shqipëri inteligjente, që filloi me idenë e unikalitetit dhe të qëndrueshmërisë për një kualitet të ri në një vendbanim modern.Smart Albania mbështetet nga Qendra hulumtuese e projektuese AUTONOMIA, që është themeluar në Gjermani nga një grup projektuesish shqiptarë dhe që

promovon teknologjinë inteligjente në automatizimin e banesave/ndërtesave, ambientit/komunitetit dhe të robotëve autonomë.

MERRNI KONTAKTAdresa: ICK - Rr. Rexhep Mala 28A,

10000 Prishtinë

Telefon: +355 674682795

Telefon: +377 45714131

Email: info@smarthome-europe.net

ORARIParaprakisht sipas terminit.

Copyright © 2018 All Rights Reserved